Využívanie regionálnych produktov v rozvoji cestovného ruchu v Banskobystrickom kraji - Kvasnová, Diana
Štruktúra Banskobystrických regionálnych produktov. Aktivita manažmentu vybraných miestnych organizácií, podielajúcich sa na zdokonalovaní regionálnych výrobkov. Pozitívny efekt regionálnych výrobkov pre rozvoj turizmu a miestnu ekonomiku. Ťažkosti, brániace rozvíjaniu sa regionálnych výrobkov.