Sedemdesiate výročie Svetovej asociácie vedeckých expertov cestovného ruchu - Gúčik, Marián
Sedemdesiate výročie Svetovej asociácie vedeckých expertov cestovného ruchu. Vznik, činnosť a jej budúcnosť. Spojitosť Slovenska s asociáciou.