Pripravovaná novela zákona o účtovníctve (rok 2022) - Pastierik, Vladimír
Novelou č. xxx/2021 Z. z. Národná rada Slovenskej Republiky mení zákon č. 431/2002 Z. z. s účinnosťou od 1. 1. 2022. Vybrané témy pripravovaných zmien.