Dodanie služieb spojených s nehnuteľnosťou - Betáková, Jaroslava
Vymedzenie služieb, spojených s nehnuteľnosťou, uplatňovanie prenosu daňovej povinnosti pri stavebných prácach. Stavebné práce a uplatňovanie DPH. Príklady k službám, vzťahujúcim sa k nehnuteľnosti.