Mzdové veličiny v roku 2022 - Danajovičová, Katarína
Minimálna mzda a minimálne mzdové nároky na rok 2022. Príplatky - mzdové zvýhodnenia na rok 2022. Životné minimum od 1. 1. 2022. Základ dane a sadzba dane z príjmov fyzických osôb na rok 2022. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka na rok 2022, nezdaniteľná časť základu dane na manželku (manžela) na rok 2022, daňový bonus na dieťa na rok 2022. Príspevok na rekreáciu a príspevok na športovú činnosť. Sumy stravného v roku 2022, cestovné náhrady v roku 2022, atď.