Účtovná závierka 2021 v praxi: Podvojné účtovníctvo pre podnikateľov Príklad zostavenia účtovnej závierky malej účtovnej jednotky za rok 2021 - Pastierik, Vladimír
Praktická pomôcka pre podnikateľské subjekty a osoby, zúčastňujúce sa procesu zostavovania účtovnej závierky. Článok nenahrádza všeobecne záväzné predpisy, je nevyhnutné vychádzať z úplného uznenia právnych predpisov. Podstata, cieľ a účel účtovnej závierky. Prehľad všeobecne záväzných právnych predpisov. Prehľad prác a úloh pred uzavretím účtovných kníh. Uzavretie účtovných kníh. Zostavenie účtovej závierky. Mikro, malá a veľká účtovná jednotka. Príklad zostavenia účtovnej závierky malej účtovnej jednotky za rok 2021. Poznámky k účtovnej závierke.