The Financial Crisis in the 2000s: Further Effects Regarding Lending, Regulation and Efficiency - Frank, Benedikt
Základné príčiny a podmienky finančnej krízy v oblasti záväzkov a budúcich úverov. Dopady regulácie a odolnosť bánk. Zmeny v bankovom sektore vo vzťahu k determinantom ziskovosti.