Cenné papiere, podiely a zmenky (2. časť) - Novotná, Ludmila
Účtovné predpisy cenné papiere nedefinujú, odvolávajú sa na osobitné predpisy, ktoré ich upravujú. Prvý diel článku bol publikovaný v DUPP 2-3/2022. Pretože ide o jeden článok, len rozdelený, ponechávame číslovanie kapitol ako pokračujúce z predchádzajúceho čísla tak, ako by za sebou nasledovali.