Pandémiu už počas sviatkov necítiť - Kapitán, Peter
Obchodníci očakávajú návrat ku koreňom v rámci tretej Veľkej noci s covid-19. Optimizmus zaznieva zo strany liehovarníkov, cukrovarníkov či mäsiarov. Slovenský trh je počas daných sviatkov tradičný a poskytujúci kvalitu. V súčasnosti je dopyt po vegánskych produktoch.