Naším cieľom je tisícka obchodov - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s Matejom Vargom, ktorý rozvíja franšízovú sieť potravín Môj obchod. Koncept daných potravín sa usiluje získať zákazníka svojou blízkosťou. Sieť pripravuje viacero digitálnych noviniek.