Analysis of the Europeans' Attitudes towards Vaccination in the Context of the Covid-19 Pandemic - Implications for Public Health Policy - Dimian, Gina Cristina
Postoj Európanov k očkovaniu. Faktory, ktoré ho ovplyvňujú z hľadiska jednotlivcov a rozdielov medzi skupinami ľudí, či krajinami. Sociálno-demografické charakteristiky jednotlivca vplývajú na jeho možnosť zaočkovania. Pozitívny postoj k zaočkovaniu posilňujú šance jednotlivca na zaočkovanie.