Socially Excluded Communities and the Inclusive Labour Market in the Slovak Republic - Priesol, Richard
Vypočítateľný model všeobecnej rovnováhy ekonómie Slovenska pre vyhodnocovanie dopadu rôznych druhov programov inklúzie na ekonomické výsledky.