The Impact of the New Technologies on Managing Projects Funded by Interreg Central Europe with Migrants as the External Stakeholders during the COVID-19 Pandemic - Drabina, Anna
Nápomocnosť nových IT nástrojov na riadenie projektov. Po období pandémie sa It nástroje riadenoa stali úplnou nevyhnutnosťou. Či projektoví manažéri, zaoberajúci sa veľkými medzinárodnými projektami, založenými na mäkkých zručnostiach s nutnosťou rýchlej komunikácie s interne a externe zainteresovanými stranami sú presvedčení, že budú pracovať s novými IT nástrojmi a považujú ich za užitočné.