Signalling Behaviour and Bank Provisioning Policies in Nigeria: The Conditional Effect of the IFRS Adoption and Solvency Risk - Salami, Abdulai Agbaje
Priblíženie pokusu nigérijských finančných bánk riešiť problém nepriaznivého výberu prostredníctvom signalizácie svojich finančných vyhliadok stanovením úverovej straty.