Sustainable Development of Companies Using the ERP System as a Fundamental Tool of Digital Transformation - Špatenka, Miloš
Overenie, či sú implementované systémy ERP v súlade s rastom spoločnosti. ERP systém ako zástupca digitalizačných nástrojov sa zameriava na optimalizáciu zdrojov a procesov. Zároveň prispieva k udržateľnosti rozvoja firmy.