Chyby účtovníctva v praxi malých firiem - Hulitka, Gábor
Definícia účtovnej chyby, zadelenie a druhy účtovných chýb. Vzniky účtovných chýb – interné a externé vplyvy vzniku účtovných chýb. Najčastejšie účtovné chyby. Účtovná chyba – správny delikt. Oprava účtovných chýb a chybných zápisov.