Dopad štvrtej priemyselnej revolúcie na ľudský kapitál a budúcnosť pracovných miest - Jankelová, Nadežda, 1966-
Problematika štvrtej priemyselnej revolúcie a jej dopad na pracovný kapitál a budúcnosť pracovných miest. Príklady pracovných pozícií, ktoré časom zaniknú a príležitosti, ktoré prináša novodobá éra v podobe nových pracovných miest. Kompetencie pracovníka spĺňajúce požiadavky štvrtej priemyselnej revolúcie a komplex kľúčových riešení pre podniky v oblasti riadenia ľudských zdrojov.