Nové trendy v organizovaní - sieťová a virtuálna organizačná štruktúra a ich porovnanie - Skorková, Zuzana, 1979-
Virtuálna a sieťová organizačná štruktúra ako nové formy organizačného usporiadania. Prehľad hlavných znakov virtuálnej a sieťovej organizačnej štruktúry.