Stavebný odpad v kontexte strategických dokumentov - Šimurka, Peter
Nový akčný plán Európskej únie pre obehové hospodárstvo. Zásady obehového hospodárstva. Plán obnovy a odolnosti SR - obnova budov. Reforma nakladania so stavebným odpadom.