Volební manipulace v Česku - Pileček, Radek
Typy volebných manipulácií a spôsoby predchádzania manipuláciám vo voľbách. Geografická manipulácia vo voľbách s vymedzením volebných obvodov. Účelové sťahovanie voličov pred komunálnymi voľbami. Kupovanie hlasov vo voľbách a hromadné zvážanie voličov.