Platby kartou v on-linu mají vúči spotřebitelům velký dluh - Houdek, Tomáš
V obchode stačí priložiť kartu, telefón, alebo iné zariadenie. V online prostredí museli používatelia pri platení vždy opisovať číslo karty. Prichádza riešenie Click to Pay, ktoré bude pre Česko a Slovensko celkom kľúčové z hľadiska e-commerce.