Na údajoch založené cenové rozhodnutia počas štvrtej priemyselnej revolúcie - Remeňová, Katarína, 1982-
Dôležitosť potreby údajov v rámci kompetentného rozhodovania v riadení cien a jeho personálneho zabezpečenia v rámci štvrtej priemyselnej revolúcie. Sledovanie pohľadu manažérov na potrebu kvality údajov o cenách na vzorke 250 slovenských podnikov.