Changes in the Application of Human Resources Management Function in the Context of Industry 4.0 - Čambalíková, Andrea, 1990-
Zmeny v uplatňovaní manažérskej funkcie riadenia ľudských zdrojov v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie. Vymedzeniu pojmu priemyslu 4.0. Trendy využívané pri riadení ľudských zdrojov - metódy kľúčových kompetencií, coaching a 360 stupňová spätná väzba.