Ještě rychlejší digitalizace. Na bankovní sektor čekají letos opravdové výzvy - Daniel, Pavel
V r. 2022 sa udeje komplexná digitálna transformácia svetového bankového sektoru. Najdôležitejšie banky sveta zvýšia niekoľkonásobne svoju inovačnú výkonnosť, aj výdaje. Zjednodušenie platobného styku s možnosťou platby pri znalosti tel. čísla protistrany.