Environmental Profile Assessment of Passenger Car Components - Majerník, Milan, 1952-
Hodnotenie environmentálnej kvality výrobku, so zameraním na výrobky v sieti dodávateľov pre automobilový priemysel. Identifikácia, analýza a hodnotenie environmentálnych aspektov, vplyvov a rizík jednotlivých fáz životného cyklu výrobných komponentov osobného automobilu, nárazníka, blatníka a dverí, s použitím progresívnych nástrojov environmentálneho manažérstva v prípadových štúdiách vo fáze hodnotenia, LCA a metódy ekoindikátorov. Vytvorenie metodického postupu ich kombináciou pre jednotlivé komponenty, ktorý možno použiť na hodnotenie environmentálneho profilu ďalších komponentov osobných automobilov a iných výrobkov všeobecne.