Analysis of E-consumer Behavior During the COVID-19 Pandemic - Pollák, František, 1985-
Výskum správania elektronických spotrebiteľov (e-zákazníkov) počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom, so zameraním na oblasť strednej Európy, Česka a Slovenska počas obdobia marec až jún 2020 v kontexte zmien v interakciách B2C českých a slovenských spotrebiteľov. Problematika skupín zákazníkov a ich online interakcie ako generátora údajov pre výskumníkov, ktorí hľadajú ďalšie hodnoty na posilnenie konkurencieschopnosti podnikov. Aplikácia vybraných inovatívnych metód online hodnotenia založených na analýze údajov v reálnom čase, ktoré možno aplikovať na skúmanie a opis vybraných charakteristík správania elektronických spotrebiteľov vo výrazne neštandardnom prostredí.