Na údajoch založený cenový controlling - Remeňová, Katarína, 1982-
Analýza reálneho rozsahu využívaných údajov v rámci kompetentného rozhodovania v riadení cien a jeho personálneho zabezpečenia v súčasnej koncepcii štvrtej priemyselnej revolúcie. Sledovanie dátového zabezpečenia rozhodovania v poslednej fáze manažmentu cien - cenového controllingu na vzorke 250 slovenských podnikov.