Strategic Background of the Start-Up - Qualitative Analysis - Slávik, Štefan, 1955-
Rozvoj a obchodné stratégie start-upov. Výskum zameraný na strategické pozadie start-upov na základe analýzy reálnych činov a reálnych rozhodnutí start-upov.