Internal Personnel Marketing: a Means of Attracting and Stabilizing Expatriates in an International Company - Myslivcová, Světlana
Definovanie pojmu interný personálny marketing. Výskum zameraný na mieru uplatnenia interného personálneho marketingu uskutočnený prostredníctvom dotazníkového prieskumu. Český trh práce z pohľadu zamestnávania cudzincov.