Oslabení HDP je predikovatelnou součástí zvýšení sazeb - Sobková, Martina
Česká národná banka a zvyšovanie úrokových sadzieb. Cenová a menová stabilita. Podpora hospodárskej politiky vedúca k udržateľnému hospodárskemu rastu. Vývoj inflácie v Českej republike.