Nový AML balíček možná nebude tak horký, jak se zdá - Kazda, Libor
Európska komisia a súhrn návrhov smerujúcich k rekodifikácii európskeho právneho rámca AML/CFT opatrení. Návrh nariadení o predchádzaní využívania finančného systému k praniu špinavých peňazí alebo financovania terorizmu (AML nariadenie). Návrh nariadení, ktorým sa zriaďuje Orgán pre boj proti praniu špinavých peňazí a financovania terorizmu (nariadenie o AMLA).