X-faktor digitálního produktu? Špičkový UX design! - Zazvonil, Lukáš
Princípy fungovania užívateľskej skúsenosti UX (user experience). Cieľ UX designu a vytvorenie digitálnej služby, ktorá zodpovedá potrebám online zákazníka a jej ovládanie je rýchle, jednoduché a príjemné. Budovanie dobrého UX designu produktu v oblasti bankovníctva pomocou užívateľského výskumu, ktorý pomáha zlepšiť komunikáciu so zákazníkmi.