Všetko, čo potrebuje zamestnanec a zamestnávateľ vedieť o nadčasoch - Kočiš, Juraj
Výkon práce nadčas zo strany zamestnanca ako tradične dôležitá a diskutovaná pracovnoprávna téma s významným dosahom na práva a povinnosti zamestnanca a zamestnávateľa v pracovnom pomere. Priblíženie tejto problematiky, aj v rámci zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce. Komplexná analýza právnej úpravy výkonu práce nadčas podľa Zákonníka práce, aj v rámci širšieho kontextu práv a povinností zamestnanca a zamestnávateľa v rámci organizácie práce u zamestnávateľa z časového hľadiska. Analýza súvisiacej rozhodovacej praxi slovenských súdov.