Výběr regulatorních zajímavostí za poslední čtvrtletí roku 2021 - Michlík, Matej
Novela obozretnostných pravidiel CRR III a CRD VI, ktoré finalizujú implementáciu Basel III v Európskej únii. Úverové riziko - štandardizovaný prístup, úverové riziko - prístup IRB, operačné riziko, trhové riziko, riziko úverovej úpravy v ocenení (CVA), output floor a opatrenia v oblasti ESG. Regulatórne technické štandardy pre crowfunding. Ochrana spotrebiteľa v oblasti spotrebiteľských úverov a novela zákona o platobnom styku.