Family Business Succession in the v3 Countries - Luštický, Martin
Rodinné podnikanie a plánovanie nástupníctva. Analýza procesu odovzdávania rodinného podniku a jeho podpora zo strany krajských úradov v Juhočeskom kraji (Česká republika), Prešovskom kraji (Slovensko) a Mazowieckom kraji (Poľsko).