Analýza využití strategie kooperace v oblasti textilního průmyslu - Pelloneová, Natalie
Analýza vplyvu existencie klastrovej organizácie v textilnom priemysle na finančnú výkonnosť jej členských spoločností. Klastrové organizácie v Českej republike. Analýza časových okien WDEA.