Na evropské půde se chystá nová digitální identita. Že by konkurent BankID? - Sobková, Martina
Európska peňaženka digitálnej identity (European Digital Identity Wallet - EDIW). Elektronické podpisy, elektronická archivácia, zachovanie dôveryhodnosti elektronických dokumentov, elektronické účtovné knihy. Elektronická komunikácia s bankou. Možná konkurencia medzi EDIW a BankID. Rozvoj digitálnych služieb v krajinách Európskej únie.