Mzdové veličiny v roku 2022 - Danajovičová, Katarína
Podrobný pohľad na nové ekonomické veličiny pre rok 2022. Minimálna mzda a minimálne mzdové nároky na rok 2022. Príplatky - mzdové zvýhodnenia na rok 2022. Životné minimum od 1. 1. 2022. Základ dane/sadzba dane z príjmov F.O. na rok 2022. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka na rok 2022. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku (manžela) na rok 2022. Nezdaniteľná časť základu dane na preukázateľne zaplatené príspevky na doplnkové dôchodkové sporenie (III. pielier) na rok 2022. Daňový bonus na dieťa na rok 2022.