Odvody SZČO do Sociálnej poisťovne a zdravotných poisťovní v roku 2022 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zmeny limitov preddavkov na verejné zdravotné poistenie a poistého na zákonné sociálne poistenie vo vzťahu k odvodom do Sociálnej poisťovne a zdravotných poisťovní. Priemerná mesačná mzda na Slovensku. Vymeriavací základ poistenia. Povinnosti SZČO platiť zákonné sociálne poistenie v roku 2022. Začínajúca SZČO a zákonné sociálne poistenie. Verejné zdravotné poistenie SZČO.