Jmenuji se Amy - Kazdová, Alena
Do firemného prostredia a HR vstupuje unikátna česká platforma Talk2Amy ("hovorte s Amy") s komplexným nástrojom poskytujúcim analýzu osobnosti a tímov. Za týmto ojedinelým projektom stojí česká firma Mongata, ktorá firmám ponúka užitočný nástroj, ktorý pomáha udržať a starať sa o kmeňových zamestnancov a dôkladne vyberať nových.