Neziskové organizácie a register účtovných závierok - Novotná, Ľudmila
Neziskové organizácie, vedenie účtovníctva a účtovná závierka. Neziskové organizácie a právne normy, podľa ktorých sú zriadené. Občianske združenia, nadácie a neinvestičné fondy.