Media Coverage of Sport from the Perspective of Antimonopoly Law - Lapšanský, Lukáš
Otázka miesta, ktoré má šport vo fáze definovania relevantných trhov v mediálnom sektore. Skúmanie váhy vysielacích práv v rámci športových podujatí pri posudzovaní dominantného postavenia na relevantnom mediálnom trhu. Hodnotenie obchodných praktík na relevantných mediálnych trhoch (spolu)vytváraných športom.