Vplyv IS/IT na konkurencieschopnosť podniku - Bolek, Vladimír, 1988-
Rozvoj informačných systémov podporovaných informačnými technológiami (IS/IT). Najvýznamnejšie dosahované zákaznícke efekty z pohľadu podnikov vyplývajúce z integrácie informačných technológií a informačných systémov. Signifikantný vplyv veľkosti podniku meranej počtom zamestnancov na dosahovanie zákazníckych efektov.