Ponuky poistenia prostredníctvom sociálnych sietí komerčnými poisťovňami na Slovensku - Adamko, Jozef
Marketing a jeho význam. Marketingová komunikácia v poisťovníctve. Špecifiká marketingu v poisťovníctve. Influenceri ako novodobá forma marketingu sociálnych médií. Nové trendy ponuky poistenia v komerčných poisťovniach. Využívanie marketingovej komunikácie vybranými komerčnými poisťovňami na Slovensku.