The Continuing Transformation of Nuptiality and Divorce in Czechia and Slovakia after 1989 in a Cohort Perspective - Šprocha, Branislav
Kohortová analýza kvantity a tempa sobášnosti medzi slobodnými osobami a miery rozvodovosti medzi vybranými manželskými kohortami, ktoré boli najviac postihnuté transformáciou manželského správania v Čechách a na Slovensku od roku 1989.