Ukazovatele vzdelávania súvisiace s trhom práce v krajinách V4 - Švejnová, Katarína
Vybrané faktory vzdelávania a analýza ich dopadu na participáciu na trhu práce v krajinách Vyšehradskej štvorky (V4). Porovnanie vybraných indikátorov prostredníctvom metód štatistickej analýzy a komparácie. Porovnanie výdavkov na vzdelávanie a porovnanie zamestnanosti v krajinách V4.