Budget Deficit Sustainability: An Application to Turkey - Ergen, Zuhal
Skúmanie udržateľnosti rozpočtových deficitov v Turecku za obdobie január 2006 - september 2020 s použitím techník časových radov založených na mesačných údajoch v rámci prístupu medzičasového rozpočtového obmedzenia. Za posudzované obdobie sú rozpočtové politiky v Turecku považované za neudržateľné, preto by sa mala prehodnotiť uplatňovaná fiškálna politika.