Role of Uncertainty in Debt-Growth Nexus - Butkus, Mindaugas
Analýza neistoty ako jedného z faktorov, ktoré ovplyvňujú vzťah medzi hospodárskym rastom a verejným dlhom. Empirická analýza založená na neoklasickom modeli rastu, ktorý sa s rôznymi modifikáciami stal konvenčným nástrojom na analýzu faktorov, ktoré ovplyvňujú vzťah verejného dlhu a hospodárskeho rastu.