Implementation of Corporate Social Responsibility Strategy to Enhance Firm Reputation and Competitive Advantage - Mai, Ngoc Khuong
Spoločenská zodpovednosť podnikov a jej význam pre získanie pozitívnej povesti podniku. Postupy spoločenskej zodpovednosti podnikov. Spoločenská zodpovednosť podnikov a povesť firmy. Spoločenská zodpovednosť podnikov a konkurenčná výhoda firmy. Implementácia spoločenskej zodpovednosti podnikov ako dlhodobej stratégie na získanie dobrého mena a konkurenčnej výhody.