Využívanie sociálnych sietí v podnikoch v kontexte GDPR - Beláňová, Benita, 1973-
Prístup k využívaniu sociálnych sietí ako súčasti ITSM v podnikoch na Slovensku. Vplyv GDPR (General Data Protection Regulation) na správanie sa zamestnancov na sociálnych sieťach. Vplyv GDPR na prístup k bezpečnostnej politike v podnikoch na Slovensku.